vestigingen

Vestiging Althof Accountants Stiens

althof accountants stiens
althof accountants stiens

Centraal gelegen tussen de steden Leeuwarden, Harlingen en Dokkum zijn we prima bereikbaar voor alle ondernemers uit de regio. Ons klantenpakket bestaat voornamelijk uit klanten die actief zijn binnen het Midden- en Kleinbedrijf. Ook de vestiging Stiens heeft het specialisme transport binnen haar gelederen. Naast ondernemers zijn we een behoorlijk aantal particulieren uit Stiens en omgeving van dienst bij fiscale en financiële vraagstukken.

Ons kantoor Stiens is gevestigd aan de Wylpstrjitte 2. De Wylpstrjitte is de financiële straat van Stiens waar veel ondernemers en particulieren voor hun financiële en vele privé zaken terecht kunnen. Aan de Wylpstrjitte is namelijk naast ons accountantskantoor een notariskantoor, een verzekerings- en hypotheekadvieskantoor en een makelaardij gevestigd. In de Wylpstrjitte zijn verder de geldopname automaten van de Rabobank en de ABN AMRO Bank gesitueerd. Daarnaast is zijn alle winkels van Stiens op korte loopafstand van ons kantoor bereikbaar.

Onze medewerkers hebben inmiddels een ruime ervaring met de accountantswerkzaamheden in de regio. Iedere regio biedt kansen en kent “gebreken” en het is daarom goed om de regio goed te kennen. Met de kennis van de regio en de vakkennis vinden wij dat we klanten beter van dienst kunnen zijn. Daarom zijn we gevestigd in Stiens dicht bij u in de buurt om u daar waar nodig direct van dienst te kunnen zijn. We ontmoeten u graag op ons kantoor of in de regio.

Wij zijn er voor u!