vestigingen

Vestiging Althof Accountants Drachten

IMG 2506

Wij zijn per 21 december 2015 gevestigd aan de Berglaan 64 te Drachten, een doorgaande weg nabij het centrum. Aan de achterzijde van ons pand is een parkeerterrein met voldoende parkeerplaatsen.

Hier zijn we erg goed bereikbaar voor alle ondernemers uit de regio Drachten en daarbuiten. Denk aan Heerenveen, Joure, Bakkeveen en Gorredijk

Ons klantenpakket bestaat voornamelijk uit klanten die actief zijn binnen het Midden- en Kleinbedrijf. Van oudsher hebben we als specialisme Transport en Logistiek. Net als het Midden- en kleinbedrijf, zijn we ook een behoorlijk aantal particulieren van dienst bij fiscale en financiële vraagstukken.

Onze medewerkers hebben inmiddels een ruime ervaring met de accountantswerkzaamheden in de regio Drachten en ook daar buiten. Iedere regio biedt kansen en kent “gebreken” en het is daarom goed om de regio goed te kennen. Met de kennis van de regio en de vakkennis vinden wij, dat we klanten beter van dienst kunnen zijn. Daarom zijn we gevestigd in Drachten dicht bij u in de buurt om u daar waar nodig direct van dienst te kunnen zijn.

Wij zijn er voor u en ontmoeten u graag op ons Accountantskantoor te Drachten.