over ons

Ons Team

Lieuwe Althof AA

Lieuwe Althof, Accountant-administratieconsulent (AA), is sinds 1990 aan de organisatie en haar voorlopers verbonden en is tevens de naamgever van Althof Accountants en Adviseurs in haar huidige vorm.

Als accountant is hij actief betrokken bij beide vestigingen en is voornamelijk te vinden op de vesting in Drachten van waar uit hij contacten onderhoudt met klanten. Met zijn brede kennis van zaken en jarenlange ervaring kan hij op veel fronten diensten voor u verrichten.

Ook houdt hij zich bezig met ‘compliance’; dit betekent dat hij erop toeziet dat de organisatie werkt in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Jan Roelf Datema

Jan Roelf is begonnen als administrateur bij één van de voorgangers van Althof Accountants en Adviseurs. Hier kreeg hij de mogelijkheid om zich als assistent-accountant en relatiebeheerder te ontwikkelen.

Hij is daarin verder gegroeid en door studie is hij nu Register Belastingconsulent. Graag wil hij u op administratief en fiscaal gebied ondersteunen en adviseren.

Marc Mandema

Marc Mandema is werkzaam in de accountancy sinds 1993 en is begonnen bij een Register Accountant in Amstelveen. Hij heeft daar een goede basis gevormd voor het vervolg van zijn carrière. Marc is sinds 1995 verbonden aan de organisaties waaruit Althof Accountants en Adviseurs in 2011 is voortgekomen. Hij is werkzaam als assistent accountant en relatiebeheerder vanuit vestigingskantoor Drachten.

Hiernaast heeft Marc Mandema de dagelijkse leiding over loon- en salarisadministratie. Tevens is hij verantwoordelijk voor de automatisering binnen de onderneming. Met een ruime ervaring is Marc Mandema u graag van dienst bij alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van de accountancy.

Lieuwe Feenstra

Werkzaam als assistent-accountant, relatiebeheerder sinds 18 mei 1998.

Aanvankelijk enkele jaren werkzaam geweest op kantoor Drachten en inmiddels ruim 15 jaar werkzaam als assistent-accountant en relatiebeheerder vanuit vestigingskantoor Stiens.

Sinds januari 2015 contactpersoon voor de vestiging Stiens. Door de ruime ervaring met het vak en de omgeving heel goed in staat om u van dienst te zijn bij alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van de accountancy.

Annemarie Bijlsma

Annemarie Bijlsma is sinds 2010 werkzaam voor Althof Accountants en Adviseurs. Zij is werkzaam als assistent accountant en administratief medewerkster op vestigingskantoor Drachten. Annemarie Bijlsma ondersteunt en begeleidt u bij het voeren van uw financiële administratie. Annemarie Bijlsma verzorgt onder meer omzetbelasting- en ICP- aangiften. Verder verricht ze ondersteunende werkzaamheden voor de salarisadministratie.

Sanne Hooglander

Sanne Hooglander is sinds 2017 werkzaam voor Althof Accountants en Adviseurs. Zij is werkzaam als assistent accountant en administratief medewerker op vestigingskantoor Drachten. Sanne Hooglander ondersteunt en begeleidt u bij het voeren van uw financiële administratie. Sanne Hooglander verzorgt naast het voorbereiden van jaarrekeningen onder meer omzetbelasting- en ICP- aangiften.

Bart de Haan

Bart de Haan is sinds 2020 werkzaam voor Althof Accountants en Adviseurs. Hij is werkzaam als assistent accountant en administratief medewerker op vestigingskantoor Drachten. Bart de Haan ondersteunt en begeleidt u bij het voeren van uw financiële administratie. Bart de Haan verzorgt naast het voorbereiden van jaarrekeningen onder meer omzetbelasting- en ICP- aangiften. Verder is Bart de Haan ervaren in het terugvragen van buitenlandse btw.

Ruben Dam

Ruben Dam is sinds 2021 werkzaam voor Althof Accountants en Adviseurs. Hij is werkzaam als assistent accountant en administratief medewerker op vestigingskantoor Drachten. Ruben Dam ondersteunt en begeleidt u bij het voeren van uw financiële administratie. Ruben Dam verzorgt onder meer omzetbelasting- en ICP- aangiften en heeft een ruime ervaring in het aanvragen van de teruggaaf van btw uit andere EU landen en aanvragen teruggaaf buitenlandse accijnzen.

Lisa de Jong

Lisa de Jong is sinds 2022 werkzaam voor Althof Accountants en Adviseurs. Zij is werkzaam als assistent accountant en administratief medewerkster op vestigingskantoor Drachten. Lisa de Jong ondersteunt en begeleidt u bij het voeren van uw financiële administratie. Lisa de Jong verzorgt onder meer omzetbelasting- en ICP- aangiften.

Manon Vaartjes

Manon Vaartjes is sinds 2023 werkzaam voor Althof Accountants en Adviseurs. Hij is werkzaam als assistent accountant en administratief medewerker op vestigingskantoor Drachten. Manon Vaartjes ondersteunt en begeleidt u bij het voeren van uw financiële administratie. Manon Vaartjes verzorgt onder meer omzetbelasting- en ICP- aangiften en heeft een ruime ervaring in het aanvragen van de teruggaaf van btw uit andere EU landen en aanvragen teruggaaf buitenlandse accijnzen.