SECTOREN

Startende ondernemers

Bij het starten van een onderneming komt veel kijken. Het is een grote uitdaging en avontuur. Er zijn vele onzekerheden. Niet iedereen heeft volledig kennis van het opzetten van een administratie en alle zaken die daarbij een rol spelen.

Allereerst kunnen wij u begeleiden, adviseren en ondersteunen bij het opzetten van een ondernemingsplan en de haalbaarheid daarvan. Wij kunnen u een daarbij passend financieel advies geven. Graag zijn we bereid om u indien gewenst verder te begeleiden in het financieringstraject (bij de kredietaanvraag of aanvraag financiering).

Als u dan bent gestart kunnen wij u begeleiden met het opzetten en inrichten van de administratie, zodat u gemakkelijk en overzichtelijk aan de slag kunt met uw onderneming.Ieder jaar werken we de jaarcijfers uit en stellen we de jaarrekening samen. U verkrijgt hiermee een helder en goed inzicht in de cijfers en een beter beeld van uw onderneming. Op basis van die cijfers en de bijhorende analyse kunt u uw onderneming daar waar nodig of daar waar gewenst bijsturen.

Daarnaast kunnen we u op gang helpen met de fiscale regelgeving en verzorgen we de periodieke aangifte omzetbelasting, aangifte inkomstenbelasting, salarisadministratie en eventueel aangifte loonbelasting. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op, zodat wij in een kosteloos oriëntatiegesprek kunnen vertellen wat wij voor u als startende ondernemer kunnen betekenen.

Neem contact op

Krijg grip op uw financiën met de hulp van onze ervaren accountants.