diensten

Fiscale aangiften

Fiscale aangiften

Ondernemers en/of particulieren zijn wettelijk verplicht om tijdig fiscale aangiften in te dienen bij de Belastingdienst. Er zijn diverse soorten fiscale aangiften, waaronder inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting/BTW, loonheffingen, dividendbelasting, erfbelasting en schenkbelasting. Bij Althof Accountants beschikken we over de benodigde expertise om u bij fiscale vraagstukken te begeleiden en zijn we graag bereid om uw aangifte(n) op te stellen en in te dienen.

Voor al uw fiscale aangiften kunt u bij ons terecht. Wij helpen u om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van fiscale regelgeving en de belastingdruk zo laag mogelijk te houden. Door middel van gedegen financiële en/of fiscale adviezen streven wij ernaar om u zoveel mogelijk te laten besparen, zowel nu als in de toekomst.

Gedurende de levenscyclus van een onderneming kunnen er tal van veranderingen plaatsvinden, zoals een andere bedrijfsvorm, herstructurering, samenwerking, bedrijfsopvolging, overdracht of verkoop. Bij al deze wijzigingen krijgt u te maken met fiscale vraagstukken. Wij zullen samen met u steeds zoeken naar de fiscale oplossing die het beste bij uw situatie past.

Daarnaast houden wij u periodiek op de hoogte van fiscale actualiteiten die voor u van belang zijn, zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Wij ondersteunen u bij de volgende aangiften:

  1. Inkomstenbelasting
  2. Vennootschapsbelasting
  3. Dividendbelasting
  4. Erfbelasting
  5. Schenkbelasting
  6. Loonheffingen
  7. Omzetbelasting (BTW)
  8. Buitenlandse omzetbelasting (intracommunautaire transacties en diensten)

 

Bij Althof Accountants bent u verzekerd van deskundige hulp bij al uw fiscale aangiften en vraagstukken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Krijg grip op uw financiën met de hulp van onze ervaren accountants.