diensten

Financiële administratie

Financiële administratie

Als ondernemer heeft u graag uw administratie op orde. Zowel in goede, als in tijden dat het allemaal wat minder gaat. Onze kantoren in Drachten en Stiens nemen graag uw administratie uit handen.

Of het nu gaat om de dagelijkse administratie, de samenstelling van uw jaarrekening, het opstellen tussentijdse rapportages of periodieke overzichten. Wij helpen u graag om uw administratie zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u aan uw wettelijke verplichting(en) voldoet.

Wij helpen allerlei verschillende ondernemers. Het kan gaan om een eenmanszaak, een vennootschap onder firma (VOF), of een Besloten Vennootschap (B.V.), wij stellen graag de jaarrekening voor uw onderneming samen. Voor een B.V. is het door wetgeving vanuit het Burgerlijk Wetboek zelfs verplicht, ook dient een B.V. een publicatiebalans te deponeren bij de Kamer van Koophandel.

Ook is het mogelijk, indien u dat wenst, om de jaarrekening en tussentijdse overzichten te bespreken en een te krijgen op de cijfers. Hierdoor krijgt u een goed overzicht hoe uw onderneming er financieel voor staat en kunt u zo nodig bijsturen. Bovendien geven de cijfers niet alleen u als ondernemer, maar ook externe partijen, zoals banken, inzicht in de resultaten van de onderneming.

Dit kunnen wij voor u betekenen:

  • Het opzetten van uw administratieve organisatie
  • Het opzetten, nazien, bijhouden en verzorgen van uw administratie
  • Het verzorgen van uw tussentijdse overzichten
  • Het samenstellen van uw Jaarrekening
  • Het opstellen van prognoses en begrotingen
  • Het analyseren van uw financiële gegevens
  • Het verlenen van (tijdelijke) administratieve ondersteuning.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u 1 van onze kantoren benaderen. Dit kan in Drachten en Stiens.

Tevens kunt u ook het Contactformulier op de website invullen of een Offerte aanvragen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Krijg grip op uw financiën met de hulp van onze ervaren accountants.